Sluta klaga du skulle lika gärna kunna varit döds sjuk!

Att alla ska klaga att dem inte har si eller så, att dem inte har den största tven, den nyaste mobilen, eller massa tussen lappar på kontot. men sluta klaga det är inte så illa som du tror, ja vet!
för ja vet att vi har en familj som älskar oss för den vi är, vi har vänner, o vissa har tillomed en hund eller något annat djur vid sin sida! vrf klaga på att livet suger? de skulle lika gärna varit så att du låg i en sjukdom så du aldrig skulle veta hur länge du har kvar, att du inte hade en familj som bryr sig om dig, att du inte hadde ett hem med värme o tryghet som du kan gå till, så tänk efter nästa gång du säger att du inte har något, du kanske inte har flera tussen lappar på kontot men kärlek som du får är värdefullare än de! för kälek går inte o köpa för pengar, tänk på detta nästa gång du påstår att du inte har något, se dig runt o tänk först! :)

Min tanke går till dem som är hemmlösa, dem som inte kan gå hem till ett trygt o varmt hem, dem som kanske inte har någon anhörig, dem som är aldeles själva, som inte får någon hjälp, och dem små barnen som ska ha rätt till skola som får sitta på gatorna nära sin mamma för o få värmen, min tanke går till er! o ja hoppas att ni en dag lyckas ta er ur den jobbiga världen o få ett hem med värme o tryghet för det är alla värda!<3

Komentarer

Lämna gärna lite spår efter dig här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0