Fästing... O.o

Ursh vilka snälla djur ja har... Någon av dem tyckte ja behövde ett nytt husdjur,en jävla fästing som satts sig på mig... Mitt på armen :-o Man bara tack älskar er oxå -.-' vill dem ha fästingarna jaha okej, men inte okej att släpa in dem så dem sätter sig på mig O.o så ja fick halvt panik då ja verkligen HATAR dem små äckliga krypen... 2 fästingen i mitt liv, så nu tänker inte ja skaffa mig några fler "husdjur" med 8(?) ben iaf ;-) (nu hoppas ja dem har 8 elr är de 6 ben? Okej ja vet inte, men ursh på dem oavsett hur många äckliga ben dem har...)

plugg O.o

Lite pluggande nu till provet imorgon.... o väntar på Nicklas<3
 

Prinsessan<3


Min hals...

Nä nu blir ja irriterad på min hals, den e bara problem, hm operera bort den xD, skulle vara as nice (a)
 
2010 kom problemet första gången, ja va ner på praktik i eksjö o vart SKIT sjuk, kände mig mer döende än levand, va bort någon dag här o där under 1v, sen gick ja ditt, o ja mådde inte bra, så dem körde hem mig, men på vägen hem åkte vi förbi sjukstugan så dem fick kolla på mig, då hade ja 40GRDERS FEBER (konstigt att ja va mer döende än levande?) sen hade ja halsflus, fast inte halsflus, då ja inte har halsmandlar kan ja inte ha de,
Så ja fick pencelin och något smärtstillande, love till dem tabletterna<3
Så efter ja ätit de började ja må bra igen (y)
 
2011 kom problemet tillbaka, o då gick ja upp till VC här hemma, samma symtomer som 2010, o dem sa att de e som halsflus osv, men dem säger att de inte går att behandla, utan går bort av sig själv...
så sur som fan gick ja hem utan medicin som skulle hjälpa mig :(
ja hade "halsflus" i 2 - 3v o mådde skit....
 
2012 nu känner ja att ja börjar få ont i halsen, ungefär som ja fick ibörjan av "halsflusen" så nu bönar ja o ber att de inte är något sånt skit :(
ja har verken tid eller lust att bli sjuk...
 

Hund folk xD

På väg till bussen går ja förbi en labbe blandning och typ någon liten blandning tror ja iaf, när ja går förbi börjar labbe blandning dominera den lilla genom att jucka på den, den säger inget o låter labbe blandning göra de, då säger labbe blandningens ägare "så där får du ju inte göra" med världens snällaste ton läge, och försöker inte ta bort den, då säger den lilla hundens ägare "men så där får du ju inte göra förstår du väl?" samtidigt som hon puttar lite lätt på hundens bog xp tyckte de lät så jävla kul xD men när ja vände mig igen hade dem iaf tagit bort hunden ;-)

Oredigerade och redigerade bilder!

Oredigerad
 
Redigerad
 
Oredigerad
 
Redigerad:
 
Oredigerad
 
Redigerad

Höst bilder på Olle :)

Min fina kille och jag tog o fotade lite höst idag när ja kom hem :)
Vart ingen träning idag....
Men imorgon när ja kmr hem tänkte ja träna lite agility på helt hemma gjorde hinder xD
Hopp hinderna e dem som båten ligger på under vintern, slalom är skid stavar xD
haha ja ja, men dem funkar (y)
Vill verkligen ha RIKTIGA hinder... men har inga pengar till det :(

Skit höst O.o

Jävla skit väder :-( regn och skit... Sen var tanken att åka och träna med Olle efter skolan, men bur köparen ska komma så de gick inte :-p men funderar på att sätta upp lite "hemma gjorda" hinder och träna på svängar ^^ så blir de iaf lite träning denna vecka :-D då ja inte är ledig torsdag blir de ingen träning då heller. Men men blir träning hemma och så istället ^^ sen måste ja plugga då ja har prov imorgon :-( har prov på fredag oxå.... Men imorgon kmr Nicklas :-D så känns underbart<3

miss u!

Jag älska dig från första stund
Jag va den lyckligaste i världen när du kom in i mitt liv
Jag hade planer, vi skulle börja träna, vi skulle bli bäst!
De va du o jag, jag och du mot världen!
Upp med tuppen var ja för att gå en lång morgon promenad och kameran var såklart med!
När skolan började så va du hemma och jag i skolan, när ja kom hem möttes jag av din lycka som gjorde att ja orkade<3
Du vart gladast när jag kom hem!
 
Men dagen kom....
Du åkte ifrån mig, tårarna sprutade..... 
Jag förlorade min bästa vän... min älskade gris :(
 
Men jag skulle inte falla ner på botten, ja hittade min tröst o de va Olle, ja ångrar absolut inte honom, han e min prins<3 men en prins behöver ju sin prinsessa? 
 
 

Skogspromenad tsm med Olle och Lillebror


Pengar problemet är löst?

Efter ja fick brevet i fredags att ja inte skulle få pengar gjorde min helg till ett helvete... Mådde så jävla dåligt så de inte går att förklara, att ha tanken i huvudet "vad händer med Olle om ja inte kan köpa mat och försäkring?" de kändes och gjorde så ja inte kunde plugga, bara ja såg Olle gjorde de ont i hjärtat :-( men nu hoppas ja de löst sig efter ja pratade med skolan idag :-D Så funderar på att gå ut i skogen med Olle så får han gå i linan :-) Ta lite nya bilder på min prins<3 längesen han fick springa lös i skogen nu, så tror han uppskattar de, sen blir de inte mkt stigar då vi ska leta fina ställen att fota på :-D sen i min lycka så kan ja berätta att jag kanske får hundburen såld, har en som skulle höra av sig idag (y) Sen torsdag kmr Nicklas :-d sen ska jag försöka komma iväg och träna agility imorgon, min vecka kmr bli super, de är ja värd efter allt skit... (a)

Nu ska jag lyckas!

Efter att kämpa 9år i grundskolan, och 2år i gymnasiet så gav jag upp engelskan... Men nu jävlar ska jag lyckas! De går bra, ska snart hoppa upp en nivå för ja e "för bra" för den jag är på nu, känns jätte skönt :-D så hoppas jag snart blir helt klar med grundskole engelskan så jag kan hoppa till A kursen :-) har iaf lite motivation till det ^^ mer än matten, har matte omprov på torsdag (min lediga dag :-( ) hoppas på E. Sen har jag engelska prov på fredag, klarar jag de så hoppar jag upp en nivå (Y)

Rörig text om min diagnos

Allt började när ja själv började skolan 2000, alla var mkt bättre än mig, fick ofta höra att jag stavade fel, uttalade orden fel, läste långsamt, läste fel, detta gjorde att jag tillslut vägrade läsa högt och stå inför en stor grupp och prata, det har ja problem med än idag. Jag kämpade men kommentar efter kommentar sänkte mig. Jag låg ofta ner på banken när ja skrev för då kunde igen se vad ja skrev, när ja var klar la ja den upponer elr la armen på den. Jag skämdes... Jag fick special hjälp o de skämdes jag för... Jag skämdes för jag inte var som alla andra. Jag passade inte in... Efter en lång o svår kamp att klara av skolan och tjatande på skolan att jag måste få hjälp, så fick jag diagnosen dyslexi våren 2012 då gick jag sista året på gymnasiet, jag var inte efterbliven, jag kunde som alla andra bara de att jag hade mkt svårare än dem, men att få diagnosen på papper kändes underbart! Att fått höra att mina mentorer i grundskolan att jag inte var dyslektiker utan bara hade svårigheter, vadå var jag efterbliven? Hallå jag är inte efterbliven, eller? Det var tankar ja hade snurrande runt mig hela tiden. Sen i 7an tyckte min mentor att jag skulle gå i special klassen, där gick min gräns, jag skulle inte gå där, jag klarar mig i en vanlig klass jag är inte efterbliven! Ja fick gå kvar :-) när ja började 8an så ville mamma att skolan skulle utreda mig, dem började men la ner den utan att berätta vrf, enligt dem var ja inte dyslektiker. Grundskolan var en kamp, gymnasiet gjorde så ja kunde få min diagnos jag väntat på i 12år! "vad är dyslexi? Dyslexi innebär svårigheter att läsa och skriva. Det har ingenting med intelligens att göra. Dyslektiker har ofta svårt att urskilja de olika ljuden i det talade språket och med att avgöra i vilken ordning ljuden kommer. Stavning kan medföra problem, och dyslektiker har oftast svårt att snabbt och säkert avkoda skrivna ord."

Min prins behöver så mkt..

...Eller är de ja som vill ha? ;D
 
En del av de ja vill ha till Olle:
- Reflex sele (har hurta sele, men vill ha en enbart i reflex)
- Hurta halvstryp
- Hurta värme täcke (har ett bra värme täcke men e hurta nörd xP)
- Klovjerväska
- WP sele
- Reflex koppel
- Turkost koppel
- Nit halsband
- Hurtas reflex scarf
- Bilbälte (till pappas bil o om vi åker med andra(
- Bil bur (till mammas bil)
- Agility hinder
- Godis(!!!)
- Rese vatten/mat skålar
 
Till mig
- Fodrad tränings jacka (http://www.engelsons.se/jackor/fodrade/hundforarjacka-nordkap)
- Kickbike (som olle ska dra)

Gymnasie tiden....

Ursh vad ja hatade min gymnasie tid, ja trivdes itne i skolan, inte bland lärarna, o vissa elever vill man bara spy på.
men endå saknar ja skiten! hur kan man sakna att må skit varje dag? plugga sönder sig? ha stress upp över öronen? ja vet inte men ja saknar de!
vardagen va så mkt skönar...
 
06.00 - 06.45 - Ge olle mat, äta frukost, fixa mig, se på tv, åka mot bussen
07.15 - Bussen går
08.40 (?) - bussen mot skolan går
vara i skolan fram till 15 - 16 sen åka hem.
 
Ja på något sätt va denna vardag mkt skönare. Olle va ALLTID med mig, (någon dag va han hemma men typ 2gånger i veckan i perioder) annars hade ja honom med mig, o hade ja inte haft de hade han inte varit så säker som han e idag<3
 
nu trivs aj inte med livet, ja vet inte vad ja sak göra, vill ha jobb! eget ställe där ja kan fixa o inreda precis som aj vill!
ja vill må bra, om ja bara kunde få uppleva de :(
När ja gick i gymnasiet ville ja bara bli av med skiten, ja ville börja plugga på komvux för min vardag skulle bli bättre trodde ja.... men de vart den inte, däremot sämrre. men ja hoppas på att vara klar hösten 2013, men vet inte, kanske blir sommaren 2013... längre än så orkar ja inte plugga upp betygen. ja ska göra något med mitt liv utan att sitta i skola bänken....!
ja vill fixa ett liv, där folk kan vara stolt över mig att ja lyckades, ist för att ja alltid ska göra alla besvikna genom att misslyckas hela jävla tiden... de e inte mitt fel, men att ha pressen att ja måste lyckas har ja haft igenom hela min skål gång, försökt lägga undan de o köra mitt egna, men de funkar inte alls, har alltid den pressen i bakhuvudet att ja MÅSTE lyckas :( att plugga komvux är att inte lyckas.... ja misslyckades.... men ja ger inte upp ja måste visa att ja kan, ja kan oxå, måste göra dem stolta, en enda gång kan ja väl iaf lyckas med det :(
 
mår värre än ja gjort på länge nu (psykist) o ja orkar inte, ja faller bara mer o mer, snart orkar ja inte ställa mig upp igen, men ja måste orka...
om ja inte hade haft Olle hade ja redan legat på botten nu....
 
 

En skit helg, vill bara att den ska vara över nu!

Hm, har inte så mkt o skriva om, var nyss uppe hos en som ja ska vara kaninvakt åt nästa helg, så kollade lite där, pratade lite, åkte hem :P
 
Har ingen aning om vad ja ska göra, Olle får en vilo dag idag, orkar inte träna, ingen motivation till de, så blir bara fel om vi skulle försöka -.-
 
Det enda ja vill är bort, bort härifrån, till ett ställe ja trivs på, där ja o Olle trivs<3
men lär dröja innan ja får åka bort någonstans :(
måste prata med skolan imorgon så ja får mina pengar! fan om de inte löser sig...
pga de problemet har ja mått skit hela helgen, o lite annat........
skit helg!
hoppas nästa blir bättre.
 
Aja i brist på något o säga får ni en bild med några av Olles kompisar :)

De förflutna kmr i kapp...

I fredags fick ja brev från CSN att dem kmr dra in mitt studiebidrag o ja kanske blir återbetalnings skylldig pga ja inte pluggar på heltid... pga ja inte fått något från NTI som ja trodde ja skulle få innan ja börja plugga där?
men nej... hur fan ska ja då kunna börja plugga?
 
Ska prata med skolan på måndag om dem kan hjälpa mig, annars står ja där utan pengar, blir skylldig mamma pengar, för hon får betala tillbaka de ja fått ut, samt Olle....
får ja inga pengar kan ja inte betala olle, då kan ja inte ge min hund de han förtjänar... visligen går mamma in o betalar, men då blir ja skylldig henne massa pengar i slutändan :(
hatar detta...
 
De jobbiga är att en enda grej får mig att falla, o ingen fattar, ja faller dirket, mitt förflutna kmr i kapp mig, allt som hänt då, hur dåligt ja mådde då, bara en grej idag så ligger ja ner...
ja orkar inte, om någon bara kunde förstå mig...
 
Vill bara att helgen ska vara över, ja får prata med skolan o hoppas på hjälp(!)
o sen bara kunna gå vidare efter de, ja orkar inte...
denna helg har bara varit rent skit, ja låser snart uta alla ur mitt liv, bara ja o Olle kvar, kanske så livet vill att ja ska leva? ensam med min hund...?
 

En tråkig lördag....

Idag sov ja o chillade i sängen tills 12, pappa tog ut olle :P
sen fixade ja mig o lite sånt, för bror, hans tjej o mormor kom idag för o fira mamma ^^
så har inte gjort så mkt idag, visade lite trix för brorsan tjej som ja o olle kan (y)
räknade ihop alla o de va hela 26st som vi har lärt oss under 7MÅNADER(!) underbart<3
älskar o jobba o träna tsm med min bästa vän<3 vill ni se vilka trixen är? o hur man lär in dem?
kolla länken mellan pilarna! --->http://meandyou.hundpoolen.nu/RIP<----
 
Annars nu ska ja ut med olle, sen funderade ja på att träna in ett nytt trix, mer om de trixet får ni se när de e helt klart ;)
efter träningen blir de en duch för min del, ursh ännu en tråkig lördag :(
Att helgen bara kan vara kul när ja e tsm med dig, annars e ja själv o har tråkig :(
men hoppas ja träffar dig nästa helg<3 saknar dig :$
 
Imorgon blir de o träffa min äldsta bror som kommer för o fira mamma, haha har varit firande sen fredags ;P
sen ska ja upp till en som ja ska vara kanin vakt åt, o prata lite med henne :)
för nästa helg blir de kanin passande ^^ 
får väl en liten slant hoppas ja på iaf, för dem kaninerna e ett helvete o få in -.-'!
ut inga problem, men in är dem inte kul.
 
Aja nu ska ja ut o med mitt yrväder :)

Ja måste vara stark för hans skulle...

Vet att ja inte ska falla, men vill bara ge upp, men ja har min räv som ger mig nya kraffter, hasn närhet gör att ja orkar kämpa, ja vet vad ja kämpar för<3 ja kämpar för att få ett lågnt o lycklig liv tsm med min fina kille<3
vi ska en dag bo i ett eget hus han o ja o våran familj(?) ja vem vet vad framtiden ahr o erbjuda, bara ja har honom e ja lycklig<3
 
Men idag känns de så hopplöst, vill bara spola fram i tiden till den tiden ja gått kalrt skolan, har ett dröm jobb, o en fin kille o familj, kan någon ge mig den tiden? orkar inte vänta...
ja har genomgått tillräkligt mkt smärta i mitt liv redan, behöver inte mer :(

Behövde skriva av mig.

Livet har alltid varit en stor gåta, vrf händer allt mig? När ja var liten var ja ostopp bar, ja levde livet, alla kunde kasta skit men de föll av direkt. Sen kmr ja till tiden där alla hitta min svaghet, jag föll. När ja orkat ställa mig upp igen efter en lång kamp, så förlorade jag min bästa vän, mitt allt, hon som betydde allt för mig, hon som finns när ja låg på botten, mitt älskade marsvin :-( jag föll direkt... Efter att inte orka ta mig upp efter 1.5år orkade ja, jag fan min lycka i Svea<3 men henne förlorade jag fort... Jag orkade inte falla ner på botten igen, jag skulle hallå mig uppe, jag skulle vara stark... jag hittade Olle, han skulle bli min, en dröm jag haft sen liten gick i uppfyllelse, jag fan min fyrbenta prins<3 nu är de han o ja mot världen, utan honom hade ja inte orkat, han får mig att le, han får mig o skratta o må bra, men även orolig... att något ska hända honom, vad skulle jag göra om något hände min prins...?

Morgon mys med Olle<3

Min älskade mys vove<3 imorse så hoppade han upp i sängen o la sig nära nära o ville mysa :') så mysigt<3 ville absolut inte gå upp när klockan ringde, ville bara ligga kvar bredvid min älskade valp<3 men men vart o gå upp o ta på sig MASSA kläder o gå ut, var bara 4grader :/! När vi kom in vart de frukost till mig o Olle, han fick lite torrfoder samt A fil och knäckebröd :-) så hoppas han blir bättre i sin mage snart<3 sen myste vi lite i sängen innan ja var tungen att gå till bussen :-( men känns skönt att mamma e ledig idag så hon e hemma med Olle då han e lite dålig :/ han har inte spytt mer :-d men e fortfarande dålig i magen, min älskade vän<3 idag efter skolan har ja ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att gå in till stan o gå lite där innan bussen, kolla julklappar xD alltid bra o vara ute i tid ;-) sen på kvällen kmr min moster o hennes sambo och ska fira min mamma som fyller år idag :-) annars vet ja inte vad ja ska göra :/

Träning med Olle

Idag vart de bla Lydnad och freestyle träning, här e resultatet :)

Tränings dag med Olle

Idag va tanken på sovmorgon, då ja e ledig idag. Men ja vaknade kl 6 av att olle spyr :(
så fick ta hand om honom, o torka spya...

Men sen så somnade vi om o gick upp runt 11, åt lite o sen gick vi ut på en promenad, Då va han itne alls lika hängig längre, lite dålig i magen, men vi gick ner o tränade endå på  "midsommar ängen" där de går mkt människor/hundar/bilar så han skulle få mkt störning. O träningen gick jätte bra :D
 
Först tränade vi Frisbee, där slarvade han rätt mkt, tog bara dem lätta kasten, men han skötte sig bra, kom tillbka varje gång, ibland fick man påminna honom men de va någon gång bara så de går åt rätt håll :D
 
Lydnad tränade vi oxå, inkallning: gick bra, körde kort avstånd pga han inte tränat så mkt med den sortens störning, men de gick super bra :D
Sitt - Ligg, Ligg - Sitt, sitt - Stå : De gick oxå riktigt bra, han e lite osäker på just "stå" men de går framåt :D
 
Sen körde vi ltie freestyle gick oxå skit bra :D
 
Lyckad träning med min bästa vän<3

Film på Olle :)


Vad som händer under HT och VT

Sitter o funderar på vad som ska hända under HT och VT nu, allso min och Olles träning (y)
 
HT:
Agility nybörjare - avklarad, gick sådär, första gången skötte han sig, och sista, däremellan va de bara trams... men fick mkt beröm över honom att ja inte gav upp utan forsatte kämpa :'D men han e jätte duktig på agility<3 de får ja höra ofta!
Vinter agility - Börjar i oktober eller november, är 21 - 22 gånger tror ja de var :)
 
De är "kurserna" ja har/ska gått/gå med olle under HT
 
Andra saker som står på schemat, är freestyle träning, frisbee, det är nog dem tre grenare ja kmr sattsa på nu under HT
 
VT:
Agility fortsättnings kurs
Allmänlydnads kurs
Någon forsättnings kurs på lydnaden (vet ej vilken än)
Spår kurs(?)
(vill även gå kantarell sök men de blir nog till hösten 2013)
 
Sen ska ja även börja dra lite smått med Olle, ska prata med min kompis som ja skulle köpa selen av :)
då blir de drag under HT samt VT :D
 
Vad ska ni göra med era hundar under hösten/vintern 2012 samt våren 2013

Olle kör agility, här har han precis kommit från tunneln o är på väg mot ett hopp hinder ja styr honom mot :')


Freestyle träning "stegra"


Olle tränar frisbee



Så mkt jag älskar dig kmr ingen någonsin kunna älska dig<3

Efter mkt träning så värmer de i hjärtat när de ger resultat då ja aldrig trodde den dagen skulle komma :-) när ja kartas frisbee så kmr Olle 8 av 10 tillbaka med den nu :-D o idag bad ja honom gå till hallen med frisbeen då gjorde han de, ja bad honom gå o vissa mamma då gick han till mamma o visade sin frisbee :'D sen kastade ja lite inomhus o han fångade den hela tiden, sen kastade ja den o sen sa ja åt honom o hämta o de gjorde han, sen provade jag med bollen oxå o den gjord han samma sak med :'D ingen kan förstå min lycka över dessa "små grejer", men att jobbat så länge o äntligen se framsteg värmer<3 sen skötte han sig super bra i kopplet på väg till bussen :-D min hund gör mig stolt, dessa små grejer gör att man orkar kämpa när de inte går lika bra<3

Livet är allt annat än rättvist.

Förstår mig inte på livet... De finns dem som super, tar droger, använder tobak, o allt annat skit som finns, men endå blir dem blir gamla, eller dem som bara inte vill leva får leva. Medan du som levt ett helsosamt liv, du har aldrig druckit alkohol, aldrig använt tobak, du cyklade vart du än skulle, men endå vart du sjuk... Du blir sämre för varje dag, en dag finns du inte kvar hos mig... Men ja är glad så länge du vet vem jag är<3 Men oron att du kmr lämna mig finns dagligen... Har så många finna minnen tsm med dig, allt vi gjort, jag kmr alltid att älska dig<3 Du är värt ett långt o friskt liv, men sedan några år tillbaka har du varit sjuk i alzamers (vet e fan hur de stavas)......

Vardagen är tillbaka

Vardagen är tillbaka, nu sitter man i skolan o väntar på lektionen ska börja, har 2 lektioner idag sen blir de hem till olle<3 Att man kan sakna honom så mkt som ja gör... Har planer på att ta en promenad ner till vattnet o låta honom apportera lite :-) kanske filma? Får se :-) sen kanske lite godis sök på gräsmattan, sist blir de även aktiveringsbollen, då borde han väl blivit lite trött iaf? Om de går att få min hund trött xD Fick de som tips förra veckan på kursen, att låta honom använda nosen så han har tröttat ut sig lite innan ^^ så får se om de hjälper :-P annars vet ja inte vad ja ska göra :-( Mer än den träningen blir de till kursen o köra agility :-D hoppas de går bra idag :-) skulle få börja tidigare än dem andra, för att vi ska hinna köra lite innan han låser sig helt :/ men hoppas de går bättre som sagt, har nytt godis som han älskar oxå, så lite kontakt borde ja få tycker iaf jag, får se vad han tycker ;-)

Olles stamtavla!


Olle och Nemo busar

I torsdag träffade olle en ny kompis lilla Nemo, en kille på 10månader :)
Dem busade finnt tsm, ska bli super kul o träffas igen!
Både ja o Olle hade super kul tsm med Nemo o hans matte Sandra :D

Vilken dag...

 
Ja åker hem från Nicklas imorse :(!
ursh... saknar honom som f*n :(
 
Aja vi valde o dygna då vi insåg att sova några timmar var onödigt xD
så vid 5.40 gick mitt tåg, så då va de bara o säga hejdå :( 
såg på Olle att han oxå ville stanna hos Nicklas, dem två e så fina tsm<3!

Men iaf, i Sala skulle ja byta o såklart de e sent, så tåget i Sala väntade inte, så satt 1h i regn o frös i Sala....!
men tränade lite freestyle med Olle, stolt som f*n! då man itne brukar få kontakt alls med honom på en tågstation<3 så ja e nöjd över honom<3
 
Sen så kom tåget, o väl i E tuna var de 1h väntan igen... o då frsö ja som f*n.... :(
Sen kom tåget så va bara o gå på de, o förklara att tåget från Falun va sent hennes ration "FALUN?" men ja...
så fick förklara de typ 3gånger innan hon fatta xD!
aja  när vi kom till Strängnäs, så va ja sen pga tåget -.-!
Så sprang till mormor hämtade brorsans nyckel, o sprang till honom, sprang till bussen, va vid skolan 11.10 (börjar 11) skyndade mig som fan från bussen, när ja kommer sitter de en klasskompis utanför, o då fick ja reda på att de inte var någon lektion idag! -.-' vafan...........
 
Så satt o plugga till nästa buss, så tog vi den in till stan hämtade Olle gick till bussen, som ja trodde gick 12.40, men nej den gick 13.40 så 1h i stängnäs....
o då skyndade ja mig som fan från brorsans lägenhet till bussen för att inte missa den O.o
 
När ja väl kom hem fixade ja lite, sen la ja mig i sängen o såg på tv, o gud va skööönt de va!<3
 
Men att inse att man fortfarande kunde varit hos Nicklas fortfarande irriterar mig som f*n :(
 
aja absolut inte min dag idag..... bara o inse -.-
vafan har ja gjort för att vara värd o bli staffad såhär?
Olle e mins lika seg som mig....

På väg hem från falun

Haft de helt underbart hemma hos Nicklas, men i de goda finns de alltid något ont. Så i natt dygnade vi och jag o Olle tog tåget som gick 5.40 från Falun. Inte bara ja som inte ville åka, när vi gick på tåget kollade Olle på Nicklas som vrf ska inte du med :-( min sötis älskar honom :') men snart e de vi 3 igen<3 men till saken, tåget gick i tid från falun, vart ett stopp på ca 5min pga tåg möte, men endå vart vg 18min sena! :-O så missade tåget till Eskilstuna, så fick vänta 1h på nästa tåg.... Då passade ja på att göra de omöjliga möjligt :-D tränade freestyle med olle vid tåg spåret! Bara för någon månad sen fick man inte alls kontakt inärheten av ett tåg spår, gud vad glad o stolt jag e över honom<3 så vart lite freestyle träning o massa beröm ^^ nu sitter vi på tåget mot Eskilstuna som borde gå snart, hoppas de finns något tåg i Eskilstuna bara, annars lär ja inte komma till skolan -.- älskar SJ.... NOT!

En fin dag i Falun :D

Igår så träffade jag och Olle sandra och hennes hund nemo (75% jackrussell) vi hade super trevligt :D
o de måste göras om!
 
Här kommer de lite bilder :)

Olle och Nemo


Nemo


Olle och Nemo busar


Bus!


Olle ligger o tar de lugnt i gräset


Killarna vid vattnet


Nemo vid vattnet 

ursh...!

Dum som ja e tar ja åt mig av vad alla säger...
 
Idag på kursen stack olle flera gånger, o när ja hämtade honom sista gången va ja så förbannad, o sa såhär ska han inte bete sig...!
då brött kriget ut!
 
En av kursdeltagarna sa bara att de e naturligt, o att ja inte kunnde något ALLS om hundar (vet inte hur många gånger hon sa de) sen kännde ja inte min hund, osv hon vräkte bara ur sig mer o mer o värre o värre blev sekerna.
när hon gick där i från stod ja kvar med olle som skrek efter tiken, o tårar i ögonen, ja vet ju själv att olle kan, o ja vet själv att vi kan, ja vet att de går men pga den tiken funkar de inte (ja vet ska inte skylla på en sak blablabla)
men kurs ledaren sa iaf att ja inte skulle ta åt mig, lättare än sagt :(
de enda ja tänkte på va om ja kunde hundar? kan ja läsa av hundar? kan ja deras språk? kan ja min hund?
ja vet ju att ja kan allt detta, endå kom osäkerheten fram :(
 
ursh måste sluta ta åt mig.....

Blandade bilder

Olle
14månader
Tollare
























Svea
1.5år
Staffe






Mullle
9år
Noskogskatt/Burma











Vad som händer denna vecka! :)

Måndag
Skola... tankar... må sämst!
komma hem till den gladaste hunden i världs historien<3

Tisdag
skola, hem o chilla, åka o träna agility!  :D

Onsdag
Skola, hem, åka till Falun till min finaste :$

Torsdag
Träffa Sandra o hennes hund, blir hund träning(?) o massa massa bus 
Något både Olle och jag kommer att uppskata 

Fredag
?

Lördag
?

Söndag
?

Måndag
Åka hem igen.... :(
Åker direkt till skolan, lämnar Olles hos brorsan som lovat o ha honom :'D
va helt underbart att han sa ja, så ja o Olle kunde få en extra natt i Falun <3


Ursh vilken natt...

Natten var jobbig, diskution halva natten, o tankar som var överallt, så somnade runt 2 så e allt annat än levande nu :-S aja, e fortfarande lite nere efter natten :'/ sen gör de det inte bättre av att vad ja än gör så har jag bilden på när hunden hänger i olles hals :-( ... Men ja lever sitter i skolan nu som ja gjort ca 1h o ska göra 1.5h till innan lektionen börjar -.- har pluggat lite, men nu orkar ja inte mer, har glömt rätt mkt.... Så känns som provet på onsdag inte kmr gå så bra :/ men de märker ja väl då? Får se om Jag o Olle, elr bara ja drar upp till Falun på onsdag om ja kan få "ledigt" på fredag, slippa verkligheten lite för ett tag...

Freestyle


De som inte fick hända har hänt...

Förra veckan tänkte ja på att många hundar blivit överfallna, men Olle e ju så snäll mot alla så han lär väl aldrig hamna i bråk? 
men ja hade fel....
 
När vi går på kvälls promenadenså går vi förbi ett hus där en parson terrier bor (som är jätte snäll, men inte mot hundar tydligen!) den är lös på tomten med familjen, så fick den syn på Olle o stack till honom, o ja lät dem hälsa då annars skulle den endå följt med mig, för ja prövade gå men den stannade lixom inte. Sen utan förvarning (då ja kollade båda hundarnas kroppspråk) flyger denna hund på Olle sätter sig i halsen (o den låter inte så trevlig heller!) olle svarade inte emot, o den släpper inte. så ja drar olle bakom ryggen o sparka bort den, men den e snabb som f*n så den sprang fort runt mig o hoppade mot olles hals om o om o om o om igen...
ja va i chock men lät inte chocken ta över helt ja måste skydda min hund!
 
Så ja försöker gå i cirklar ja med så den inte kom till Olle, dens husse försökte få tag i den men den va som sagt för snabb... men sen kom matten o hjälpte till o dem gick från varsit håll då fick dem tag i den.
hussen bara går, o ja busade upp olle lite så han inte skulle förknippa platsen med något dåligt. Men när ja e påväg o gå så frågade iaf matten om de gick bra med Olle, o allt va bra med honom<3
då deras hund antagligen aldrig fick tag i skinet utan bara pälsen...
 
Men ja e fortfarande i stor chock, ja vet inte vad ja ska göra, vill bara gråta, med tanke på hur ila de hade kunna gått :( grythundar släpper ju desutom inte i första taget :/
nä ursh :(!
 
ska gå till den platsen imorgon tänkte ja så han inte förkbippar den med något dåligt<3

Fodervärd

Ja tycker alla som hjälper en hund är oroligt underbara, typ adopterar en hund som dem inte vet va den har för bakgrund eller något från spanien eller något annat land, hundstallet ja vad som. ja tycker ni e gryma!
en dag komemr ja troligen ta en hund från hundstallet eller spanien jag me.
 
Men en sak ja tycker är helt fantastisk är när man blir fodervärd åt en hund som senare ska göra LT och bli militär/polis hund eller blindhund, att ha en fin valp från den e 8v tills den e runt 16månader(?) ja skulle ALDRIG kunna tänka mig att lämna bort Olle om 2månader, aldrig i hela mitt liv... 
så ja beundrar er som kan hjälpa till o vara fodevärd åt dem hundarna :)! ni behövs verkligen!
Ni måster vara starka som klarar de, ja skulle vara helt förstörd om ja va tvungen o lämna bort mig hund, de skulle itne funka med mitt psyke.
 
Den som va fodervärd åt Drott tyckte de var jätte svårt o lämna bort honom, men han va en helt underbar hund
men tyvärr fick han somna in då han va ca 2år då han ahde ont i ryggen, sen tror ja de va lite höft problem oxå :(


Den som va fodervärd åt Eila tyckte däremot de bara va skönt o bli av med henne, hon är en bestämd tjej med mkt energi, men ett hjärta av guld! ja älskar denna tjej<3 hade ja haft 65 000 eller vad de nu kostar hade ja köpt loss henne, hon är en oslipad diamant som ja älskar<3
Hon fick mig o inse att alla "svarta" schäfrar är inte farliga, hon fick mitt schäfer hjärta o växa, älskade hund<3
(Ja vart biten av en svart schäfer blandis när ja var 5, sen dess har ja varit skeptiskt mot just svrata schäfrar)


 

19 fucking år!

Jaha grattis till mig då.... 19 idag..
nä gillar inte o fylla år... fattar inte meningen med de, men men man måste tydligen bli 1år äldre varje år x)
 

Frågestund

  • Vilka egenskaper letar du efter hos din kille? 
    Svar:
    Han ska vara omtänksam, trogen, snäll, de är dem "största kraven" jag har på en kille, gör ju inget om han ser bra ut oxå ;)

  •  Vad är dina intressen? 
    Svar:
    Mina största intressen är att träna hund, fota, hästar/ridning

  •  Hur ser en vanlig vecka ut för dig? 
    Svar:
    Måndag, Tisdag, Onsdag, Fredag: Börjar med att ja går upp och tar en kort promenad med Olle, sen in och ge olle frukost få även i mig själv något, fixa mig, gå till bussen, vara i skolan, sen kommer ja hem och beror på om mamma varit ute med olle elr inte så tar jag en promenad med honom, myser lite kan även träna lite beror på. Sen blri de datorn tills de blri middag, äter ger olle mat, sedan går ja en promenad med Olle, kommer in tar de lugnt, tills olle ska ut igen, efter sista promenaden är de bara chill, o den är mellan 21.30 - 22.00
    Torsdagar är ja ledig på, så då umågs ja med Olle, blir en längre morgon promenad, in o ta de lugnt, eller åka o träna agility, blir de inte agility blir de att plugga lite, sen träna lite trick träning med olle :)
    Lördagar och Söndagar är olika beror på om ja är med Nicklas eller någon annan, annars umågs ja mest med Olle :)

  • Vilken hundsport tycker du är roligast? 
    Svar:
    Ja tycker agility och freestyle är roligast

  • Vad heter din pojkvän? 
    Svar:
    Nicklas (a)

  • Hur många djur har du haft i ditt liv? Och vilka djur?
    Svar:
    Djur som har BARA varit MINA är:

    Dvärghamster 1 - Tuffsen hette han o var mitt första egan djur, han fick ja när ja var 7 - 8år, han fick vi avliva när han var 6månader gamal då han fick canser :(

    Dvärghamster2 - Lakris fick ja som "tröst" efter Tuffsen hade gått bort, men han vart oxå bara 6månader.... efter de fick han somna in, vi vet inte va som va felet men han led i sitt hus en kväll o fanns inget o göra.

    Marsivn - Blomman fick ja när ja var 9år, hon är de absolut bästa djur ja haft, finns inget som kan ta hennes plats<3 hon vart 7år och 10månader<3 vila i frid älskling<3

    Katt - Mulle köpte ja o min lillebror tsm när ja var 10år, han är en blandning mellan norskskogskatt och burma, vi köpte honom för 3kr ;) bästa köpet? ;P han är idag 9år o 3.5månad

    Hund - Olle fick ja köpa själv o betalar allt till honom själv, ibland får ja lite hjälp men de e inte ofta, men de går. han hämtade ja hem när han var 7månader och idag är han 14månader<3

Bus på åkern med Olle och Simon

Idag efter ja gjort engelska provet som gick helt ok känndes de som, så hoppas på bra betyg nu (a)!
kom iaf hem tidigt, så tog de lite lugnt o sen tränade ja lite freestyle med olle, gick jätte bra :)
han va lite över taggad o lyssnade si sådär men han stack iaf inte ^^
 
När Simon kom hem gick vi ut på åkern o busade med olle o fotade även fina bilder på honom :)
min fina kille är bäst<3
 
Snart kommer min bror o hans familj, då blir de o äta, sen vid 19 kommer alla andra gäster då blri de tååårta :D









Sjuk...

Usch börjar bli sjuk :-( efter agility passet igår gick jag o sov några timmar, sen var de mat, ut med olle, in o vila, ut med olle, sen försökte ja sova men kunde inte somna förrän runt 24 :/ mer än de känner ja mig hängi :/ känns som ja har feber, ont i huvudet :-( Idag har de även varit segt, sitter i skolan har haft matte, känns som matte provet näste vecka kmr gå skit... Har engelska prov snart och de känns som de kmr gå bättre :-) kanske iaf får E (y)! Sen hoppas ja att komma hem fort så ja kan vila lite innan alla gäster kmr :-p hade velat träna på freestyle nr, men orkar verkligen inte :-( så hoppas ja mår bättre snart så ja o Olle kan träna<3 var längesen nu vi tränade freestyle, så vill få ordning på vårt nr så vi kan filma det, men e en bitti till innan de hamnar på film ;-)

Bilder!

Bilder från dagens agility pass tsm Ingrid och Astrid :)<3























Dagen bestod av agility :)

Fyfan vilken hemsk natt ja hade :(
drömmde en mardrömm... samt så tyckte olle att vi skulle skita i sovmorgonen o gå upp kl 7 xD o han brukar ja få DRA upp vid den tiden i vanligafall x)
aja men fick honom o sova lite längre iaf, så vid 9 gick vi upp o gick ut, åt frukost pacvkade väskan o lite så.
 
Sen 10.37 åkte vi och ingrid o Astrid till SLKK och tränade agility<3
 
Ibörjan tramsade ju Olle som vanligt, stack till Astrid o så. men roppade ja o lockade på honom kan han alltid tillbaka till mig :'D *framsteg!*
sen efter allt trams kunde vi börja köra på riktigt, så körde en liten bana, lite svänga, slalom, gungan, ja körde lite av allt idag, o allt känndes super bra :D
 
De gick även bra för Astrid som inte e van o vara på agility planen, hon körde en liten "bana" hon med :)
 
När vi åkte därifrån va både ja, ingrid och hundarna trötta o nöjda över vad dagen bjöd på :)
men ja börjar bli sjuk (n) så va inte bästa ideen o träna kanske? men men mår sämra nu xD
men måste till skolan imorgon o skriva prov(!)
sen under kvällen imorgon kommer alal som ska fira mig ^^ :P
får se om ja orkar vara social eller om aj gått o dött i sängen eller något xD
sen på lördagen blir ja 19(!) då ska ja umgås med min bäääääästa Ingrid<3! :D
 

Imorgon blir det agility!

Idag har ja chillat, varit i skolan, träffat kompisar :)
 
Imorgon åker jag ingrid och vovarna till SLKK och där blir de agility träning för Olle :)
blir väl lite pröva på för Astrid annars mest socialiserings träning :)
ska bli kul! blir nog en film på när vi kör en bana :D sen en film när vi kör gungan (y)

Agilityn gick super!

Idag på agilityn så fick de super bra!
 
Han kunde inte vara lös, men han hade rätt bra fokus på mig *framsteg*
o han lyssnade hur ja styrde honom osv! :D
mkt nöjd över honom<3
 
Sen kan han slalom utan något problem nu :'D!
Han fick pröva på hela gungan för första gången o de gick SUPER(!!!)
kan skicka över honom på den nu utan godis, inga rädslor eller något, är super nöjd<3
så nu kan olle ALLA hinder utan problem, inget hinder han e rädd för eller så :'''D
Behöver bra träna lite mer kontaktfält annars sitter allt<3
 
Sen när tiken olle bara sticker till hade gått så körde vi en liten bana dem byggt, första gången tog han 3 hopp sen stack han, men han stack itne lågnt, så vi startade om, o då körde han den utan problem! :D
Så körde vi en gång till o de gick oxå super bra, så stolt över min kille, ja älskar dig<3
 

Bus med Olle :)

Vart en tur till åkern när ja kom hem från skolan så Olle fick springa av sig :)
Tog med mig linan, kameran, o såklart Olle :D
 
Han har ju lyssnat si sådär hela våren + sommaren så valde att ha honom i linan, han gick nära mig hela tiden o reagera varje gång ja ropade på honom, han kom NÄSTAN till mig när han hämtade bollen (framsteg!)
Gick även förbi en HUND med ägare som Olle såg men ja bad honom komma med mig då kom han utan o tveka :')
Min duktiga kille<3!
 
Nu ha rja sovit, o gett Olle mat, ätit själv, packat väskan, så blir att gå till bussen snart o åka till agility träningen, hoppas olle lyssnar lika bra då som han gjorde på åkern, för orkar inte bråka gneom ett agility pass igen :(
Sen mår ja inte rba, känner mig hängig :( så orkar knappt åka o träna med vill inte missa :/
får se hur mkt ja orkar med, om ja går o sätter mig efter ett tag eller om ja e med på hela passet :)
 












En mysig helg som gick för fort...!

Har haft en helt underbar helg, i fredags kväll kom Nicklas så vart o bara se på tv o ta de lugnt, under lördagen så gick vi upp vid 4a xp sen fixade vi oss, åt gick ner på stan o köpte saker så vi kunde göra en tårta :-) tror aldrig jag varit så irriterad o skrattat så mkt när ja gjort en tårta xD inget gick som jag ville, tårtan såg ut som någon hade spytt upp den, men kul hade vi x) efter de gjorde vi inte så mkt. Under söndagen tog vi en promenad med olle ner på stan sen till fotbolls planen där han skulle få busa av sig trodde jag, de visade sig att de var fotbolls match x'D så kollade lite sen gick vi skogen hem :-) väl hemma så fick ja ett ryck så ja började städa undan så man kunde se mitt golv ;-) en chill helg men så underbar :-) nu är ja i skolan börjar om 1.5h -.- sen 1h lektion sen blir de vänta på bussen 1h sen åka hem till Nicklas och Olle<3! En dag till med båda killarna, imorgon blir de bara jag och Olle igen, blä både ja o Olle kmr sakna honom massor:-( man ser verkligen på Olle hur mkt han gillar Nicklas :') hoppas de inte dröjer för länge innan vi ses igen bara<3

RSS 2.0