:)

KOPPEL: Ett band som sitter fast i ditt halsband, så att du kan leda din ägare dit du vill att hon/han skall gå.
BÄDDEN: en mjuk, ren yta. Till exempel det vita överkastet i gästrummet eller den nyaste och gosigaste soffan i vardagsrummet.
DREGLAR: Något du gör när din ägare har mat och du inte. För att göra detta på rätt sätt så måste du sitta så nära du kan, se ledsen ut och låta dreglet falla ner till golvet, eller ännu bättre- i knät.
NOSA: Nosen är socialt anpassad för att användas när du hälsar på andra hundar. Placera din nos så nära du kan den andra hundens bak och andas in djupt. Upprepa flera gånger tills din ägare ber dig att sluta.
SOPTUNNA: En behållare som dina grannar lagt ut en gång i veckan för att testa din påhittighet. Du måste stå på bakbenen och försöka skjuta av locket med din nos. Om du gör detta på rätt sätt belönas du med margarin med omslag att strimla, kött, ben och mögliga brödbitar att äta på.
CYKLAR: Tvåhjuliga träningsmaskiner, uppfunnen för människan för att motionera eller som transportmedel. För att få maximal användningseffekt måste du gömma dig bakom en buske och rusa ut, skälla högljutt och springa vid sidan av ett par runt ägaren som sedan svänger och faller in i buskarna medan du skuttar glatt iväg.
DÖVHET: Detta är en sjukdom som drabbar hundar när deras ägare vill dem ska stanna eller komma in till dem.
Symptomen inkluderar att stirra tomt på ägaren, springa i motsatt riktning, eller lägga sig ner.
ÅSKA: Detta är en signal om att världen är på väg mot sitt slut. Människor är dock förvånansvärt lugna under åskvädret, så det är nödvändigt att varna dem om faran genom att darra okontrollerat, flämta och rulla ögonen hejvilt.
PAPPERSKORG: Detta är en hundleksak fylld med papper, tidningar, kuvert och gamla godispapper. När du blir uttråkad, vänd korgen och strö tidningarna i hela huset tills din ägare kommer hem.
SOFFOR: Stora servetter för hundar. Efter att ha ätit är det artigt att springa upp och ner framför soffan och torka sina morrhår och mungipor rena på soffan.
BAD: Detta är en process där ägaren dränker golvet, väggarna och din päls. Du kan hjälpa att tvätta din ägare genom att skaka kraftigt och ofta.
PUTTA: Det bästa sättet att få din människas uppmärksamhet när de dricker en kopp kaffe eller te.
FLYG-PUTTA: En manöver som är en sista utväg när du inte får den uppmärksamhet du behöver.
KÄRLEK: Är en känsla av intensiv ömhet. Det bästa sättet du kan visa din kärlek är att vifta på din svans. Om du har tur så kommer din ägare att älska dig tillbaka

Komentarer

Lämna gärna lite spår efter dig här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0