Dag 14 – Det här älskar min hund

De kan ju bli en hel bok, inte lätt o ha hund hund som gillar de mesta ;)

Men en sak han verkligen ÄLSKAR det är att bada! att gå förbi vatten o han inte får bada då blir de ett helvete, han drar o sliter för de e ditt han ska -.- men börjar bli bättre  nu :)
Men när ja fick honom HATADE han att bada, det var först när vi kom ner till hans halvbror som han lärde sig att vatten är roligt! innan ställde man sig med framtassarna i o tyckte att de va jätte läskigt, men idag aporterar han jätte finnt i vattnet (vidio kommer) och han simmar bra, han fuskar lite då han kan hoppa utåt för att få tag i leksaken, men simmar med både fram o bakben på vägen in :')
Är så glad o stolt över honom att han lärt sig så fort och tycker det är så kul som han tycker!

En annan sak som han älskar det är att TRÄNA, han blir helt galen i vissa lägen o vet inte vad han ska ta sig till. Freestyle och Agility det är 2 favoriter hos både han och mig! 
När ja skaffade honom så kunnde ja rätt mkt, men han har lärt mig mins lika mkt som ja lärt honom! vi har så kul tsm när vi tränar. Vi tappa motivationen ett tag o har lagt träningen på hyllan, men har nu återupptagit den o båda två lyser av lycka!

Här är även ett helt freestyle nr som vi gjort, här är han bara 10månader


Här kör vi även agility, Olle är 9månader



Komentarer

Lämna gärna lite spår efter dig här :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0